Természetfotósok milyen ajándéknak örülnétek?
Figyelt kérdés
Mondjuk minden alapfelszerelés megvan, álcahálótól az állványig. Milyen plusz kiegészítő van, aminek örülnétek?
Esetleg valami újdonság, ami mostanában jött ki és nem túl drága 10-20e max?
2014. okt. 7. 07:25
1/5 anonim válasza:
Én egy jó termoszt szeretnék vagy egy nagy akkut telefont tölteni. De nyilván ez mindenkinél más.
Annak nem örülök, ha fotós felszerelést kapok, mert az soha nem olyan, mintha magam választottam volna.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, tudom én sajnos nem értek hozzá, ezért kérdezem a fotósokat.
2014. okt. 7. 08:03
3/5 anonim válasza:
Kényelmes szék amin az álcaháló alatt ülhet, vagy a lesben, a termosz jó ötlet, de vehetsz neki valami tűzgyújtásra alkalmas eszközt, vagy valamilyen klassz gumicsizmát/speckó ruházatot stb... :)
4/5 anonim válasza:
Márkás ND szűrő ha még nincs neki (Polaroid, Hoya), szürkeátmenetes szűrő, polárszűrő. Közgyűrűsor makrózáshoz ha nincs makróobjektívje, nagyobb fotóstáska amiben jobban elfér, vagy egy IPS paneles monitor, igaz ez drágább, 33.000 ért van már egész jó, és ezt 5000-ért lekalibráltatod neki hogy színhelyes monitora legyen. Vagy megveszed neki a Lightroom 5-öt :) Igaz ez magasabb árfekvés ;)
5/5 anonim válasza:
szerintem ennek biztos örülne :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!