DSLR gép vásárlása előtt állok, több kérdésem is van egyszerre. Ki segít?
Figyelt kérdés
Nikon D5200-at szeretnék venni,
Szeretnék egy 18-55 és 55-300-as Obi szettet venni hozzá, ami a videót illeti külső mikrofont használnék, mert úgy tudom, hogy a zoomolás nagyon behallatszik ezekben.
Esetleg ilyet is tudtok ajánlani?
Távirányítót hozzá milyen árakban lehet venni?
Szettben lehet kapni ilyesmiket, vagy külön külön érdemes megvenni? E-bayen megéri venni, vagy a garancia érvényesítése miatt inkább ne?
A keretem 250.e forint környéke lenne.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 6. 09:24
1/1 anonim válasza:
Ha videózásra akarod használni szerintem jobban megérné egy canon-t venned. Ha még is úgy döntenél hogy ezt választod én a szettet ajánlom, úgy olcsóbbra kijön.Újan 220 ezer alatt nem nagyon kapsz, de szerintem a garancia nagyon fontos hozzá, soha nem tudhatod hogy mikor adja be a derekát a géped, és olcsóbb kifizetni ezt a + összeget mint új gépet venni. Távirányító már 2-3 ezer forinttól is kapható, de ha szeretnél minőségi tartalmat előállítani akkor jobb minőségűt érdemes venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!