Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Milyen fényképezőt vegyek 200...

Milyen fényképezőt vegyek 200 eFt-ig, családi felhasználásra, fényképek és videók készítésére?

Figyelt kérdés
Köszi előre is a segítségeteket!!

2014. okt. 4. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Mit jelent, hogy "családi felhasználás"? Mindenki használni fogja, papa, mama, gyerekek?

Mennyire értesz hozzá? Mennyit akarsz még tanulni? Mennyit akarsz később rákölteni? Egyáltalán, mi a célod vele: meg akarsz tanulni fényképezni, vagy a nyaralást meg a családi eventeket akarod megörökíteni?

2014. okt. 4. 18:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia, nem értek a gépekhez, sőt.. tervben van, hogy egy tanfolyamot is bevállaljak, hogy normálisan tudjam használni. Csak én és feleségem használnánk. Köszi!
2014. okt. 4. 18:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Erről mi a véleményed?

[link]

2014. okt. 4. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy ehhez még kéne egy objektív is.
2014. okt. 4. 19:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz komolyabban belemerülni a fotózásba, csak általános használatra kell, akkor egyszerűbb gép is megfelel. Pl. Canon 1200D, Nikon D3200. Ezek olcsó alapgépek, de arra alkalmasak. Ha több funkció kell, forgatható LCD stb., akkor jöhet a Canon 700D vagy a Nikon D5200 (szerintem a Nikon jobb). De jó választás a kisméretű Canon 100D is, ami tudásban megegyezik a 700D-vel, csak kisebb, és fix LCD-vel van szerelve. Pentax K-50 is nagyszerű fotómasina. Lényegében ez is tud mindent, pluszban ez egy időjárásálló konstrukció, ami ebben a kategóriában elég ritka.
2014. okt. 4. 20:08
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat! A 100d-vel én is szemeztem. A 700d tényleg csak a kihajtható lcd-vel tud többet?

Van itt egy ilyen masina, 18-55 és 75-300-as objektívvel, ez végülis tetszene! Mi a véleményetek?

[link]

Köszönöm!!

2014. okt. 4. 20:23
 7/9 anonim ***** válasza:

DC III-as kitet nem kéne venni! Inkább egy ilyen kitet:

[link]

2014. okt. 4. 20:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Igen, csak a kihajtható lcd és a váz mérete tér el a 700D-től.

A DC III objektívek nem jók, tehát én nem javaslom ebben a formában. Egyenlőre vedd meg 18-55mm IS STM obival, aztán majd veszel hozzá egy telét, ha hiányát érzed.

[link]

2014. okt. 4. 21:01
 9/9 anonim válasza:
Minek családi fotózáshoz, videóhoz tükrös gép? Ha senki nem ért a gépekhez... Biztos nem fogjátok manuálisan állítgatni a rekeszt, záridőt, ISO-t. Egy Fuji finepix bőven elegendő 40-50 ért már lazán kapsz újonnan, és bőven többet tud mint amire kellene
2014. okt. 9. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!