Mi az a "színes film már előhívott negatívjának bevezető szakasza"? (lent)
Ki kell vágnom egy kis darabot eből: "színes film már előhívott negatívjának bevezető szakasza"
Mert ezt szeretném megépíteni:
Van nekem itthon ilyen "tekercs" csak ez barna és nem látok vele semmit mert nem átlátszó.
Igen, kivettem már az infraszűrőt de most megvolt már mi volt a baj...nem egy üres szalagot kell használni amit kivettem a fényképezőből hanem egy már előhívott negatív bevezető szakaszát ez ilyen mély borostyán színű és átlátszó nem úgy mint egy egy üres szalag.
Az a baj hogy nem úgy látom magam mint a képeken de sanszos hogy neki van még egy külön ir lámpája ami szemből világít rá én meg csak egy távirányító ledjét használtam.
Am nem értem hogy miért mondják hogy cseréljem ki az ir szűrőt erre. Amikor szűrő nélkül még erősebb...
Én nem akarok venni még egy webkamerát...min 5 ért láttam ilyent és nem is valami elterjedtek. (nem kapni a teszkóban)
van olyan izzó ami ilyen rendes becsavarós féle?
Vagyis oké hogy van mert mondtad, csak hogyan keressek rá? Nem találok pont ilyen izzót...felőlem lehet olyan is amin sok kis led van csak lehessen konektorba dugni. vagy villanykörte helyére becsavarni.
Nagyon megköszönném ha tudnál ilyent mutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!