Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan lehet 90 fokot forditan...

Hogyan lehet 90 fokot forditani egy videofelvételen? Mobilon készult.

Figyelt kérdés
2014. szept. 26. 12:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Át kell konvertálni, pl. ezzel a programmal

[link]

A forgatást a "vágás/előnézet" fülön tudod beállítani, itt a lenyíló menüben válaszd a "rotate" sort és állítsd be a megfelelő értéket.

2014. szept. 26. 19:18
 2/7 A kérdező kommentje:
Koszonom, megpróbálom, E.M. Total Video Converter programot használok, abban kerestem ezt a muveletet, de talán nincs benne.
2014. szept. 27. 09:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Letöltöttem a programot, de angolul van. Lehet magyar nyelvet állitani?
2014. szept. 27. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:

A felső sorban: Options - prefernces

A general, language sorban válaszd ki a magyart(Hungarian).

2014. szept. 27. 22:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, sikerült elforditani, de nemtudom elmenteni az elforditott videot. Kérnék bövebb segitséget. Próbáltam a VLC-be ezt a folyamatot, elég bonyolult, de a végén a video dupla és nyújtott lett.
2014. szept. 28. 00:20
 6/7 anonim ***** válasza:

A nyújtott videó oka az lehet, hogy nem jól vagy nem állítottad be a felbontást és a méretarányt.

Ha pl. egy 480x360-as(1.333 méterarány) felbontású videót szeretnél elforgatni 90 fokkal akkor így állítsd be a programot:

Felbontás

-szélesség 360

-magasság 480

Méretaránynál az egyéni lehetőséget válaszd és írd be szélesség és a magasság hányadosát(jelen esetben 360/480 azaz 0.75-öt kell beírni).

Mentéshez, a konvertálás indításához kattints először a felső sorban lévő ikonok közül a zöld keresztre(felvétel a várólistára) utána a kódolás gombra.

2014. szept. 28. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Szuper, sikerult, nagyon koszonom, csak aspektus hibát irt ki, piros mezobe, ez mit jelent? es még annyit, hogy a képstalibilzátort probáltam volna beállitani, de mindenhova adatok kellenek, amit szintén nemtudok. Mire jó még felhasználni ezt a programot? Mégegyszer koszi.
2014. szept. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!