Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mire tudom elmenteni a temérde...

Mire tudom elmenteni a temérdek fotókat?

Figyelt kérdés

Kisfiam újszülött korától kezdve rengeteg fotó összegyűlt.Telefonnal készítettük ami ha megtelt átmentettük a számítógépre.

Viszont szeretném ha meglenne nekem is nehogy letörlődjön a gépről vagy elromoljon a gép aztán az egész elveszne...

Mire tudom átmenteni azt a több ezer fotót?

2014. szept. 10. 14:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Vegyetek külső tárolót, tudom, nem olcsó, de megéri. DVD nem örökéletű,sajnos.
2014. szept. 10. 14:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Mondanám, hogy vannak szuperhosszú élettartamú drága DVD lemezek, de nem lesz mivel pár éven belül beolvasni.

Két opciód van:

NAS. Ez egy hálózati adattár, benne két (vagy négy) merevlemez és ha raid 0 üzemmódba állítod mindkét merevlemezre felírja az adatokat. Ez így időtálló. Egy merevlemez nem időtálló.

Másik opció, hogy előfizetsz felhő szolgáltatásra, ott eleve redundánsan tárolják az adatokat.

pl dropbox, skydrive, google drive. 15 gigát ad pl google drive alapból, lehet elég...

2014. szept. 10. 14:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ismerős a probléma, én is hasonlóval küzdök.

Én a felhős megoldást választottam, mert azt tartósabbnak vélem, mint egy DVD-t vagy külső tárolót.

100gb hely a google-nél elég olcsó, bár én már azt is kezdem kinőni. Szerintem jó megoldás.

2014. szept. 10. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezer fotó kinyomtatva 20ezer forint kb... Mondjuk ez temérdek kép lenne
2014. szept. 11. 20:54
 5/6 anonim válasza:
Hát vagy ha egy igen olcsó megoldás, ha egyszerűen gmailra teszed.. csinálsz külön a képeknek egy gmailt, és átküldöd rá, ha jóltudom max 15gb ig lehet.. és ha nagyon kel, letöltöd..
2014. szept. 21. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,aranyosak vagytok.
2014. szept. 21. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!