Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek arról, ha...

Mi a véleményetek arról, ha valaki 16 évesen Lego filmeket készít?

Figyelt kérdés

Régebben (főleg 9-13) évesen amikor megkaptam első amúgy kamerás mobilom), rengeteget xsináltam, a telódnak legobol csináltam állványt, meg slider-t. Persze ma jobb felszereléssel rendelkezem, de a lényeg ugyan az.

Amúgy a régiek szerintem egészen jól sikerültek, mert annó a rajzratanárunk még be is akart ajánlani egy médiasuliba, csak a szüleimnek akkor nem nagyon tetszett az ötlet, mert 170 kilométerre volt az iskola, meg akkor még teljesen más helyzet uralkodott itthon, de ez most is fontos. Szóval érdemes lenne belevágni? Ezen kívül is készítünk néha kisebb filmeket haverokkal, bár azok elég gyérek a stáb hozzáállása miatt, úgyhogy nem is nagyon erőltetjük:D

2014. aug. 26. 07:52
 1/2 anonim válasza:
Ha jól csinálod semmi akadálya:D De vigyázz, hogy legyen egyedi, mert már rengeteg van fent belőle neten. Sok sikert!
2014. aug. 26. 17:53
 2/2 anonim válasza:
ha érdekel és szereted is,nyugodtan:) a lényeg hogy élvezd amit csinálsz
2014. aug. 26. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!