Ez milyen filter volt a videokamerán? (részletek lenn)
Az aug 20-i tüzijáték sok kameráján vettem észre, hogy egy nagyon érdekes filterrel dolgoztak az operatőrök. Sosem láttam még ilyet. Kinézete: adott a középső fényes pont, ez a filter a pont köré hat vagy nyolc pontot rajzol. Minden egyes pont körül, tehát tuti, hogy ott volt. Mondjuk, engem kifejezetten zavart, mert torzította a város esti képét, mert pl a távoli fényeket is ugyanígy kezelte. Tűzijáték alatt viszont jó volt. Ugyanazon az elven működik mint a star filterek? De hogy? sok kis pontból áll? ...
Sample képet nem tudok mutatni, de ha valakinek megvan a tűzijáték, akkor hlyileg: azon a felvételen volt a legintenzívebben látható, amikor egy nagy antikféle égő lámpa (közvilágítás) állt a kép bal oldalán. De még volt pár ilyen kamera, de ezen vettem észre.
Tudtok segíteni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!