Hobbicelra, de megis profi fenykepezogepet szeretnek venni, mit ajanlotok es miert azt? Fujifilmmel mar befurodtem, most elsosorban nikonban gondolkozom.
Arban kb 200ezerig...
Ugy ertem a profit, hogy a kepek jo minoseguek legyenek, automatikusan csinalja a dolgokat, nem akarok allitgatni...
Kristalytiszta kepek legyenek, csaladi,izgo mozgo gyerekekhez, termeszetfotozas (makro, szupermakro)
Nem ertek a gepekhez. Ha te igen, akkor gondolom mar le is szurted, hogy en nem vagyok egy zseni :)
A fujival az volt a gond, hogy megcsinaltam a kepeket, es utana nem mentette el. 3-szor volt szervizben, szerencsere mindig benn volt a garanciaban... 3-szor... negyedszerre pont lejart az ido.
Szuper kepeket csinalt, de 2 nyaralasom elveszett... bosszanto.
Nikonok között nem annyira ismerem ki magam, de nézd meg pl a canon g1x mark II-t vagy a canon g16-ot. SZerintem a te igényeidnek bőven megfelelnének és jó kis gépek.
Ui: remélem, memóriakártyát tettél a fujiba azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!