Ti mennyire gondoljátok ezt reálisnak?
A tükör és a pentaprizma azért van benne, hogy a keresőben azt a képet lásd, amit a képen is vissza fog köszönni. Semmi köze a fókusztávolsághoz.
A MILC gépek bizonyos tagjai tudnak vetekedni egy BELÉPŐ tükörreflexes géppel, bizonyos kompromisszumokkal.
Sosem volt még a kezemben milc gép, de ha tudnak is vetekedni a tükrösekkel, max a legolcsóbbakkal. Mint az áruk is mutatja, kb azokkal vannak egy szinten.
A fókusztávnak pedig nem tudom, mi köze lenne a tükörhöz, amikor az csak a képet jeleníti meg a keresőben.
Nekem volt a kezemben EOS M, és tudja azt, amit egy BELÉPŐ DSLR gép (de ezt írtam is): APS-C méretű szenzor, 1/4000 leggyorsabb záridő, blende objektívtől függ, ISO-ban nagyon jó. Ugyanúgy Av, Tv, M mód van rajta, külső vakut tudsz rá tenni (E-TTL2 kompatibilis), és egy adapterrel BÁRMILYEN EF-S vagy EF bajonettes objektívet rátekerhetsz teljes értékűen. Ha akarod rátehetsz egy canon 400f5.6L üveget is (akármilyen hülyén is néz ki vele):
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!