Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » SJ4000 akciókamera vélemény?

SJ4000 akciókamera vélemény?

Figyelt kérdés
Igazából mindig szerettem volna egy GoProt, és el is akartam kezdeni rá gyűjteni, mert tudom, hogy rohadtdrága, de ma miközben keresgéltem, rátaláltam az SJ4000-re. Utánanéztem, sok pozitív vélemény van róla, de a GoPro pártiak ugye egyértelműen elhordják, mert az ára azért jóval a GoPro-é alatt van. Akinek van ilyen kamerája, mindenképp írja le tapasztalatát, véleményét, kép/videóminőségről, akuról, mindenről, pozitív és negatív vélemények egyaránt érdekelnek, lehetőleg minél több választ szeretnék.:)

2014. aug. 13. 18:57
 1/2 anonim válasza:
Szerintem megéri az sj, nekem tegnap érkezett meg és nagyon egyben van a kis kütyü nekem bevállt gopro hero 3 black szinten van csupán szinte azt mondom annyiban különbözik hogy nem wifis és nincs ráírva hogy gopro egy pár milivel vastagabb ennyi.Ha rendeled akkor ebay.co.uk -ról rendeld mert EU-n belülről rendelsz és így nincs vám ha jó eladótól rendeled akkor 15 munkanapon belül már vidizhetsz vele.Szerintem a gopro irreálisan drága a tudásához képest, nem éri meg.Én azt mondom neked hogy nyugodtan rendeld meg mert ez egy nagyon jó minőségi akciókamera én 27 ezerért rendeltem meg kiszállítással együtt és így 14 nap alatt házhoz hozták :D.Nagyon jó vidit csinál és jó képeket és nagyon sok tartozék jár hozzá.
2014. aug. 22. 22:05
 2/2 anonim válasza:
és lcd kijelő is van benne ami a goproban nincs de vehetsz hozzá 20 ezer forintért
2014. aug. 22. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!