Ti leszóltok, vagy lenéztek egy fotóst, ha nagyon alap felszereléssel dolgozik?
Gondolok itt egy Canon 1100D-re meg egy kit objektívre. Mondjuk modellfotókat készít, majd utómunkázza őket és mindezt pénzért csinálja.
Én hasonlóra készülök, bár most még ismerősöket fotózok nem pénzért. Arra gondoltam, hogy referenciát építenék belőlük. Aztán ha valaki kér referenciát, akkor megmutatom neki. A befolyó pénzt felszerelésfejlesztésre fordítanám, valamint mindig minden fotózás alatt/után a képeket visszanézve tanulnék valamit, valamint kikérném mások véleményét is. Bár a vázam 1100D a portréfotózáshoz, családfotózáshoz inkább a híres fix 50mm-es Canon obit használom.
Kérdés, hogy nem gáz-e, hogy mások 5D Mark II-vel meg Mark III-al nyomulnak, valami L-es objektívvel, én meg a kis 1100D+fix 50-nel alkotok.
Engem nem igazán érdekel a fotóművészek véleménye. Nem érdekel, ha egy 'fotóművész' azt mondja, hogy nem művészi, holott az emberek meg mind azt mondják, hogy szép. Engem az emberek szépsége fog meg, és érdekel, nem a híres nagy 'művészeké'
Vagy csak én látom ezt így "jónak"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!