Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Panasonic Lumix FZ 200 szerint...

Panasonic Lumix FZ 200 szerintetek van versenytársa a Bridge gépek között? Van amit jobban megérne meg venni a kategóriában?

Figyelt kérdés
2014. júl. 27. 21:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak az szállhat versenybe amelyiknek szintén fix 2.8 a fényere vagy még jobb. Ilyet nem ismerek, bár lehet hogy van.
2014. júl. 28. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Fuji s1? nem teljesen fix de egész jóról indul.
2014. júl. 28. 22:16
 3/5 BazsiBácsi ***** válasza:
Az egy dolog, hogy egész jóról indul, de a vége mér f5.6, míg a panának ugyanúgy f2.8. Ráadásul drágább a fuji.
2014. júl. 29. 12:04
 4/5 anonim válasza:

Pont ezt a két gépet néztem én is. Az S1 szerintem semmiképp nem rúg labdába, esetleg az X-S1.. Viszont 900gramm, van súlya... A gondom az, hogy most derült ki, hogy már csak Kínában gyártják a mai FZ200 asokat... És egy videon úgy tűnt jobb is volt a Japán gyártmány.

Mindenkinek ajánlom: imaging-resource.com.

Van hozzá értő, aki meg tudná mondani, hogy érdemes-e venni FZ200 at? Mert rengeteg képet megnézhtem és úgy tűnt, hogy meglehetősen zajosít. Vagy ez csak beállításfüggő???

2014. aug. 5. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
szerintem nem zajosabb mint egy sx50 hs vagy nikon p520 p530 p600
2014. aug. 6. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!