Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » SJ4000 (GoPro utánzat) vélemény?

Ghajhigopsdfjhs kérdése:

SJ4000 (GoPro utánzat) vélemény?

Figyelt kérdés
Tudom, másnak más, de megérné megvenni újonnan az SJ4000 kb 100 dolcsiért? Mert ha nem muszáj, nem veszek GoPro-t 400-ért, ugyan azért a minőségért

2014. júl. 27. 16:06
 1/4 anonim ***** válasza:
2014. júl. 27. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezt a videót néztem, innen is jött az ötlet, összehasonlítást is néztem, és a kép szinte ugyan az. Csak kommentben írják, hogy azért nem mindegy, hogy mikor fog elromlani. Ez a félelmem, a minőség. Hogy mit tud, amit a gopro is, illetve mit nem?
2014. júl. 27. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért a száz dolcsiért, még kell vámot is fizetni. Ha jól emlékszem, még egy plusz 60-70 dolcsiért hozta ki egy másik koma.
2014. júl. 28. 20:03
 4/4 anonim válasza:

Szerintem abszolút megéri az árát.

Kínából rendelve valóban rájön a vámköltség, ami kb 30%-kal megdobja az árat és 1-2 hónap mire megjön. Ehelyett az Angliából való rendelést javaslom, ebayen keressetek rá super_cheap_city nevű eladóra. Ő angliából postáz, mivel eu-n belüli, így ezt nem vámolják meg. Árfolyamtól függően 26-27.000be kerül a kamera tőle és 8-10 nap alatt itt van.

Többen rendeltünk már tőle, bátran ajánlom.

Ja és ami még nagyon fontos, hogy baromi sok silány minőségű hamisitvány kering az ebayen, ez az eladó tuti eredetit küld.

2014. aug. 22. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!