Szemüvegesek, hogy használják a keresőt?
Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 10:26
1/10 anonim válasza:
Szia!
???
-2 centiméterrel távolabbról.(fényképezőgép)
-az élesség állításával,szemüveg nélkül(távcső)
2/10 A kérdező kommentje:
A fényképezőre gondoltam, bocsi.
De akkor nem látom az egész képet!
2014. júl. 22. 14:41
3/10 anonim válasza:
Szia!
Tudom...\o^o/
Meg lehet szokni de lcd-s masinát használok én is.
4/10 A kérdező kommentje:
Értem, de sajnos én nem az LCD-t akarom használni, de csak meg lehet szokni, köszi!
2014. júl. 22. 16:41
5/10 BazsiBácsi válasza:
Ha DSLR géped van, akkor az esetek 99%-ban van a kereső mellett egy dioptriaállító. Mivel szemüveges vagy, tudod, hogy hány dioptriás az éppen aktuálisan használt szemed, és beállítod a géped használati útmutatója szerint.
Vagy szemüveggel messzebbről. De igazából ennek csak manuális fókusznál van jelentőssége, hogy mennyire tudod belőni a képet.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A gépet még csak most vásárolnám meg. Viszont van határa hogy mekkora dioptriáig lehet?
2014. júl. 23. 22:01
7/10 BazsiBácsi válasza:
Ez szerintem gépenként különbözik, a kezelési útmutatóba biztos, hogy le van írva. Előkotortam az enyémét (Canon EOS 30D), -3 +1 közt állítható.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a segítséget!
2014. júl. 24. 10:39
9/10 anonim válasza:
(valamint ha ez nem lenne elég, alighanem lehet végtelen számú lencsét kapni, amik korrigálnak)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2014. júl. 28. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!