Canon PowerShot SX170 fényképezőgépről vélemények?
Kizárólag hobbifotózásra van szükségem egy elég jó fényképezőgépre, nincsenek nagy elvárásaim ezzel kapcsolatban, mivel még nagyon kezdő szinten állok, így gondolom ez a gép nekem jó lesz. Leginkább a manuális beállítási lehetőségek miatt keltette fel ez a gép az érdeklődésem, meg tetszik az is benne hogy tudom a záridőt is állítani rajta mivel az eddigi 10 éves kompakt gépemnél ez a lehetőség nem volt meg, mobiltelefonomon egy alkalmazás segítségével tudtam ezt megoldani elég silány minőségű képek készítésével.
A villámok fotózása is érdekel és szerintem ezzel a géppel az megoldható, bár nem ez a fő célom, erre felé nem sűrűn van villámtevékenység sajnos így ez a dolog inkább mellékes számomra, bár tudom hogy ezt a fajta lehetőséget még sok mindenre ki lehet használni, de nem akarok még igazán belemerülni ebbe.
Elsősorban, természet, tájak, épületek, állatok, növények fotózása érdekel engem leginkább, bár ez a gép nekem praktikus mert kicsinek tűnik, és a közeljövőben sok fontos családi esemény lesz ami miatt szintén fontos hogy legyen egy kompakt gép mert a régi gépem sajnos már nem működő képes, és a háztartásunkban nagyon nincs is kompakt gép, mindenki telefonnal fotóz mostanság, azok meg nem épp a legjobb minőségűek.
Lényegében én ezt a gépet néztem ki magamnak, árban nagyjából 35-45 ezer forintot tudnék rá szánni maximum és ez a gép belefér az árba. Leginkább vélemények érdekelnek róla, főleg olyantól akinek van ilyen és leginkább tapasztalatok érdekelnének.
Mellesleg a makró fotózás is érdekel engem és ahogy elnéztem a leírásában azt is nagyon jól tud, de sajnos elég kevés véleményt találok róla. Nincsenek nagyon extra elvárásaim, nem megélhetés miatt kell a gép, egyszerűen hobbiként szeretném használni.
Ha már van rá 45 ezred én beleszorítanék egy Nikon L320-at (ha fontos a kis méret, akkor jó lesz a Canon, de ez nem sokkal nagyobb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!