Akksis vagy elemes fenykepezogep a jo?
Figyelt kérdés
A ti velemenyetekre,tapasztalaitokra lennek kivancsi.van most egy elemes,16mp,16*zoom.de nem vagyok vele megelegedve.a memoriakartya hamar betelik.2gb-s.es a gep hamar lemerul.kirandulni voltunk,de nem vettem hasznat csak mergelodtunk.lehet h csak egy 8mp-es is eleg lenne,valamennyi zoommal.2014. júl. 20. 10:18
1/10 A kérdező kommentje:
es az akksisat kell tolteni?
2014. júl. 20. 11:09
2/10 anonim válasza:
Mi a gép pontos típusa?
Anélkül nem tudok segíteni...
5/10 anonim válasza:
"Akksis vagy elemes fenykepezogep a jo?"
A kérdésednek kb. annyi értelme van, mint azt megkérdezni: mikor megy jobban a traktor, ha műanyag vagy acélkannával viszem bele a gázolajat?
6/10 anonim válasza:
Vehetnél hozzá 2700 mAH-es akksikat, úgy sokkal tovább bírná egy töltéssel és akárhányszor feltöltheted:
7/10 A kérdező kommentje:
elézének készi a hasznos valaszt.
zoligyereknek meg en eloszor direkt elemes gepet akartam csak akkusat nem mert azt olvastam neten h az jobb,akksis ha elromlik az draga muri.az elemeket meg pik pak csereled.de en most csalodtam 16mp-es elemes gepemben,mert 1 napos kirandulast nem birt ki,par kep es video volt keszitheto vele.
2014. júl. 20. 23:43
8/10 anonim válasza:
Tökmindegy mit veszel, ha nincs tartalékakkud, akkor megszívod. Még a világ legjobb gépe (100 ezer megapixeles) is otthagy a szarban, mikor lemerül. Úgyhogy vegyél szépen 1-2 utángyártott aksit (nem drága) és nyugodt lesz az életed.
9/10 anonim válasza:
Az aksis, kevesebb pénzbe kerül mint az elem, újra lehet tölteni.
10/10 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom! igazabol erre voltam kivancsi . en azt hittem az elem olcsobbra jon ki ,azt is lehet tolteni. de az kksis biztos tovabb birja.. pl:telefon
2014. júl. 22. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!