Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Akksis vagy elemes fenykepezog...

Akksis vagy elemes fenykepezogep a jo?

Figyelt kérdés
A ti velemenyetekre,tapasztalaitokra lennek kivancsi.van most egy elemes,16mp,16*zoom.de nem vagyok vele megelegedve.a memoriakartya hamar betelik.2gb-s.es a gep hamar lemerul.kirandulni voltunk,de nem vettem hasznat csak mergelodtunk.lehet h csak egy 8mp-es is eleg lenne,valamennyi zoommal.

2014. júl. 20. 10:18
 1/10 A kérdező kommentje:
es az akksisat kell tolteni?
2014. júl. 20. 11:09
 2/10 anonim ***** válasza:

Mi a gép pontos típusa?

Anélkül nem tudok segíteni...

2014. júl. 20. 11:13
 3/10 A kérdező kommentje:

Mondjuk most ez tetszik:

[link]

2014. júl. 20. 11:49
 4/10 A kérdező kommentje:

Most nekem ilyen van:

[link]

2014. júl. 20. 11:50
 5/10 anonim ***** válasza:

"Akksis vagy elemes fenykepezogep a jo?"

A kérdésednek kb. annyi értelme van, mint azt megkérdezni: mikor megy jobban a traktor, ha műanyag vagy acélkannával viszem bele a gázolajat?

2014. júl. 20. 13:16
 6/10 anonim ***** válasza:

Vehetnél hozzá 2700 mAH-es akksikat, úgy sokkal tovább bírná egy töltéssel és akárhányszor feltöltheted:

[link]

2014. júl. 20. 20:24
 7/10 A kérdező kommentje:

elézének készi a hasznos valaszt.

zoligyereknek meg en eloszor direkt elemes gepet akartam csak akkusat nem mert azt olvastam neten h az jobb,akksis ha elromlik az draga muri.az elemeket meg pik pak csereled.de en most csalodtam 16mp-es elemes gepemben,mert 1 napos kirandulast nem birt ki,par kep es video volt keszitheto vele.

2014. júl. 20. 23:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Tökmindegy mit veszel, ha nincs tartalékakkud, akkor megszívod. Még a világ legjobb gépe (100 ezer megapixeles) is otthagy a szarban, mikor lemerül. Úgyhogy vegyél szépen 1-2 utángyártott aksit (nem drága) és nyugodt lesz az életed.
2014. júl. 20. 23:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Az aksis, kevesebb pénzbe kerül mint az elem, újra lehet tölteni.
2014. júl. 21. 13:52
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyon szepen koszonom! igazabol erre voltam kivancsi . en azt hittem az elem olcsobbra jon ki ,azt is lehet tolteni. de az kksis biztos tovabb birja.. pl:telefon
2014. júl. 22. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!