SJ4000 vagy GoPro?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik kamerát éri megvenni, melyiket ajánlanátok ? Inkább vegyek-e SJ4000 vagy inkább gyüjtsek még GoProra ?2014. júl. 19. 03:18
1/5 anonim válasza:
Én egy Sony kamerát javasolnék inkább! Annak alapból olyan szép a képe, hogy utólag alig kell valamit javitani rajta. Persze a GoProhoz(ezáltál az sj4000hez is) sokkal több felcsatolási lehetőség(~mount) van. Szerintem egy GoPro igazából jobb lenne, bár lehet hogy csak azért mondom mert nem szeretem a hamis dolgokat. Amúgy az SJ4000 ugye mb 100$. Erre jön majd VÁM+ÁFA, és lesz kb 150, de még igy is jobban kijönnél belőle anyagilag. Nem tudom mennyire értesz az utólagos képjavításhoz, de ha van kedved megtanulni, akkor szerintem jó lesz az SJ4000
2/5 A kérdező kommentje:
Vagy inkább vegyek JVC GC-XA 1 sportkamerát 60ezerért ?
2014. júl. 19. 15:44
3/5 anonim válasza:
SJ4000 Kép minőségileg a Hero 3 white kb! Hang kicsit SJ ben hang kicsit rosszabb de jó!
5/5 A kérdező kommentje:
Azóta beszereztem egy GoPro Hero 3+ Silver kamerát, ami pedig az SJ4000 illeti, hát képminőségben jóval gyengébb mint a GoPro, még a White edition is többet tud. a GoPro replika Sj4000 annyival tud többet hogy van rajta lcd kijelző, meg lehet használni webkamerának is, hogy ha az ember ráköti a gépre. De minőségben és strapabirásban még mindig a GoPro a legkimelkedőbb sportkamera márka :)
2015. jún. 23. 03:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!