Youtube videózáshoz milyen kamera és szerkeztő program jó?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel szeretnénk youtube csatornát csinálni de nem tudjuk milyen kamerát és szerkeztő programot hasznaljunk. Tudnátok segíteni?2014. júl. 15. 11:07
1/1 anonim válasza:
Mekkora a keret, illetve milyen témákat szeretnétek feldolgozni?
Programnak a Windows Live Movie Makert ajánlom, ingyenesen letölthető. Kamerának pedig szerintem jo egy mobiltelefon is, persze csak ha olyan van, ami legelabb 5 megapixeles képet, es HD videót készít(azert mert ennek mar egészen jo a minősége). Állvànyt tudtok rendelni az eBayről olcson(mint én:D) de ez sokára lesz itt, vagy vehettek itthon drágán. Remelem tudtam segíteni, bármi kérdésed van nyugodtan írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!