Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Szeretnék venni egy fényképező...

Szeretnék venni egy fényképezőgépet! Én a Nikon d3100-on gondolkodtam. Jó gép?

Figyelt kérdés
Megéri erre a gépre obejktívet, állványt venni, (vagy magát a fényképezőt) vagy válasszak másikat? Hobbiból szeretnék nagyon szép képeket készíteni, de nem tudom jó-e ez a nikon?

2014. júl. 10. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Objektívet nem éri meg venni rá, használd csak a vázat!

Egyébként a fényképező önmagában nem fog nagyon szép képeket készíteni (még objektívvel sem). Ha nem értesz hozzá, akkor teljesen felesleges. Kivéve persze, ha komolyabban akarsz foglalkozni a témával, rengeteget olvasni, tanulni, sok időt és pénzt ölni bele.

2014. júl. 10. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Mindenki ezzel kezdi, hogy nagyon szep kepeket akar csinalni. Ertesz valamennyit a fotozashoz vagy csak automata modban fogsz kattogtatni?ha az utobbi, akkor nagyjabol a szerencsen mulik, hogy jo helyen mered-e a fenyt, nem lesz allit-e a gep tul magas isot, stb.

Ez a gep tokeltesen megfelel hobbi celjara, es igen, erdemes hozza venni, mivel masik vazra is jok az objektivek, ha esetleg olyan profiva valnal, hogy cserelned kell. Az allvany szintwn minden gephez jo.

2014. júl. 11. 06:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek: még nem igen foglalkoztam ilyennel, csak hobbiból szeretnék képeket csinálni, amiket esetleg megoszthatok máshol, vagy vállalhatóak.
2014. júl. 11. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:

A kérdés nem igazán az, eddig foglalkoztál-e vele, hanem hogy ezután akarsz-e. Mert ha nem, akkor teljesen felesleges, egy jobb kompakttal ugyanazt el tudod érni, mint egy dslr-rel automatán.

Akkor érdemes dslr-t venned, ha jobban bele akarsz mélyedni a szakmába.

2014. júl. 11. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:

En is ugy gondolom, hogy csodat nem kell varni a tukros geptol. Az csak eszkoz. Ha nem tudod hasznalni, nem sokat segit rajtad.

Ha nem akarsz a temaval foglalkozni, felesleges megvenni.

2014. júl. 11. 11:01
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem. És esetleg egy olyan gépet, amivel szép képeket lehet csinálni, meg közelít egy profi géphez, szóval minőségi, olyanból milyeneket ajánlanátok?
2014. júl. 12. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Panasonic DMC-FZ72

[link]

16 megapixel, optikai stabilizátor, 60x zoom (20 - 1200 mm), szűrőmenet, vakusaru, f/2,8 - f/5,9 rekesz, RAW, full HD videó.

Ennél többre átlag hobbifotósnak nincs szüksége.

2014. júl. 12. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!