Hány perces videó fér rá egy 8GB-os SDHC memóriakártyára?
Vettem egy fényképezőgépet,ami igazából a videózáshoz kell.
Még nincs hozzá SDHC memóriakártyám,szeretnék venni egyet de nem tudom,hogy milyet vegyek: 4GB,8GB,16GB ... és ezért szeretném megkérdezni,hogy hány perc videó fér egy 8GB-os memóriakártyára? Tudom,kilehet számolni,de én nem értek ehez.
Azt azért csak tudod (és a válaszhoz kéne), hogy milyen felbontásban akarsz rögzíteni.
VGA, HD, Full Hd? Nagyon nem mindegy...
Többféle megoldás létezik:
1., beleteszel egy akármilyen kártyát, felveszel egy percet, megnézed, hogy mennyit foglal, és elosztod a kívánt memóriakártya méretével, és kapsz egy megközelítő számot.
2., előszeded a használati utasítását (nem véletlenül adnak hozzá), amibe nagy valószínűséggel fel van tüntetve, hogy mennyit foglal adott egységnyi videó, vagy hogy adott méretű memóriakártyára mennyi percet tudsz felvenni kb.
A 8 és a 16GB-os közt árban nincs duplaannyi különbség, így a 16-ost venném (később lehet, hogy jobban jársz így), vagy ha van rá pénzed vegyél bele egy 32GB-ost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!