Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Mi a véleményetek erről a gépről?

Mi a véleményetek erről a gépről?

Figyelt kérdés

[link]

Hobbi szintű fotózásra, videózásra (ezen nagy hangsúly van) Mennyire alkalmas videók készítésére? Oké, hogy fullhd-ban vesz 50 fps-sel, de hangminőség milyen szokott lenni ilyen gépeknél?

Illetve ajánlanátok mellé állványt? Nem tudom milyen való hozzá, vagy hogy direkt ehhez kell keresni, vagy van univerzális?

2014. jún. 25. 16:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem rossz gép, amatőr videózásra is alkalmas lehet, bár a manuális fókusz szerintem fog hiányozni róla. A hangminőség nem lesz valami jó, szóval ha jó minőségű hangot akarsz, akkor ahhoz kell egy külön hangfelvevő, pl. a Zoom H1. Állvány terén meg mindegyik jó hozzá, mivel szabvány állványmenete van, de ha egy jó állványt akarsz, akkor ajánlom a Velbon DV-6000-t, bár ez egy kicsit már drágább. Amúgy én személy szerint inkább gyűjtenék még egy jobb gépre, pl. egy Canon 600D-re, bár persze függ attól is, hogy mennyire komolyan akarsz videózni.
2014. jún. 25. 19:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát a Canon azért jóval drágább ennél :D Használtan meg nem akarok venni. Nem profi munkálkodásról lenne szó, az egész egy hobbi szintű fotózás, videózás (vlog) lenne.
2014. jún. 25. 20:10
 3/7 A kérdező kommentje:
Állványból sem kell annyira komoly, azért nem akarok 30-at kiadni rá :D
2014. jún. 25. 20:12
 4/7 A kérdező kommentje:

[link]

ez például kompatibilis vele?

2014. jún. 25. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, oké. :D Az az állvány jó lesz, bár nem éppen a legstabilabb, de ha csak arra kell, hogy megtartsa a kamerát, ahhoz elég.
2014. jún. 25. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak arra kell hogy megtartsa :D
2014. jún. 25. 21:38
 7/7 anonim válasza:
egész jo gép, én megvenném
2014. jún. 25. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!