Jók az érintőképernyős fényképezőgépek?
Szerintem ne vegyél érintőset. Nem igazán praktikusak. Jobb az a megoldás, ahol lehetőleg minden funkciónak külön gombja van.
Javaslom számodra a Panasonic Lumix néven forgalmazott modelljeit, már a belépő szintű gépeikbe is valódi (optikai) rezgéscsillapítót szerelnek, ami sokat javít a kép minőségén (ellentétben más gyártókkal, akik az úgynevezett "elektronikus" vagy "digitális" rezgéscsillapítót használnak, ami tulajdonképpen átverés).
Köszi a választ!
Én egy haladó szintű fotós vagyok. Egy magasabb szintű fényképezőt szeretnék venni. A Nikon-hoz ragaszkodom, csak láttam Samsung érintős fénykezőket és nem tudtam eldönteni, hogy melyiket vegyem.
Remélem kapok még egy-két választ.
Köszi a választ! :)
Mostmár biztos, hogy maradok a sima Nikonnál.
Egy jó erőset szeretnék venni, úgyhogy valószínűleg egy D7100-at vagy egy D5300-at veszek.
Jók bizony!
Ahol a gombok, tárcsák kiváltása a cél ott nem biztos, hogy hasznos, de ahol a kiegészítése ott plusz kényelmet ad. Például AF pont gyors kiválasztása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!