Kingstone micro sdhc 4gb:Kiírja a f. gép, , hogy "nincs kép", kártyaolvasóval egyáltalán nem lát semmit, továbbá a tulajdonságoknál a f. gépben formázná, mivel "van mit, (3.6GB. ) Tehát se így, se úgy nem tudom menteni a képeket. Vagy mégis?
Nehezen értelmezhető, amit írsz, nem lehetne rendesebben?
"nem tudom menteni a képeket".
Van rajta? Menteni kártyáról szokás valahova máshova.
"
Milyen formátumra és mivel volt formázva az a kártya, amin keresed a képeket?
Ha nem volt formázva, akkor nem tud rá a f.gép képeket tárolni, már az első képnél közli, hogy nincs benne kártya, sőt már a bekapcsolásnál is jelzi.
Akkor mit keresel rajtra? Vagy csináltad egymás után a képeket és most nem találod?
"f.gép pedig kiírja, hogy "nincs kép""
Ez elég ellentmondó.
Ezt akkor írná, ha van benn formázott kártya, tudná olvasni, de nincs mit, azaz NINCS KÉP.
A f.gép. Ha nincs benn kártya, akkor azt írja, hogy nincs benne.
Ha van benne, de nincs formázva, akkor látja, de mivel,nincs használható formátuma, formázást kínál fel.
Nem biztos, hogy minden gép ugyanazokat az üzeneteket generálja, el kéne olvasni a használati utasítást.
Ha szerinted van rajta kép, akkor adatmentő programmal, próbálkozz. Arra jók, bár nekem most nincs, mert lepusztult a rendszerem, hogy láthatóvá teszi a rajta lévő fájlokat, mentéshez már fizetni kell, bár létezik hack is némelyikhez.
USBC , tipus:fájl.
A forrásfájlt vagy lemezt nem lehet olvasni,Fájl nem olvasható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!