40K-ért milyen jó kamerák vannak?
Figyelt kérdés
olyan kéne ami tud viszonylag sokat zoomolni, kis méretben vesz fel videót, jól tud fókuszálni.
Milyen márkákat érdemes nézni, mire kell odafigyelni kamera vásárlásakor?
2014. jún. 10. 20:46
1/1 anonim válasza:
nekem a Samsungok nagyon bejöttek. Több típusom is van, és csak 756*420 (asszem) a felbontása, na de pont elég, így is tök szép a képe, és cserébe meg igen sok fér a memóriakártyára. persze manapság mindenki a HD-re hajt, csak aztán jönnek az olyan problémák, hogy hatalmas helyigény meg hatalmas kártya, na meg a rögzítési sebesség miatt olyan extra kártya kell, ami k drága + nem is tud tárolni a fleshjében egyszerre sokat azaz igen gyakran megszakítgatja a felvételt (de volt olyanom, ami 10 percenként), úgyhogy nekem nem igazán jöttek be. ha nem profi célra kell, akkor sztem ezek is teljesen jók, mert az optikai zoomja meg nagyon nagy (52x), szal állvány nélkül nem is tudod használni messzebbre ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!