Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Egy 10. 000Ft-os RC "játék"...

Egy 10. 000Ft-os RC "játék" helikopter feltud emelni egy GoPro-t?

Figyelt kérdés

2014. jún. 8. 21:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2014. jún. 8. 22:16
 2/9 anonim válasza:
Ha igen, akkor is rázkódni fog semmi értelme, ha annyira érdekel a dolog vegyél egy drónt.
2014. jún. 8. 23:58
 3/9 anonim ***** válasza:
10k alatt Gyro S107 sorozatba vannak a legjobb RC helikopterek, és nem bír el egy GoPro-t: https://www.youtube.com/watch?v=hmAkomdMVpU
2014. jún. 9. 01:30
 4/9 A kérdező kommentje:
2014. jún. 9. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
41%

Igen:

https://www.youtube.com/watch?v=U8NX-vj7urc

https://www.youtube.com/watch?v=mKw-fWfZ15E

Viszont azért ezt a fórumot érdemes elolvasni: [link]

Ha nem megy az angol, röviden a kérdezőnek az a problémája, hogy régen fel tudta emelni a V262 a GoPro-t, de most valamiért nem megy.

Aztán válaszokba írták, hogy brushed motort használ, nem tudom ez mi, de nem is fontos, ami fontos, hogy 30-50 repülés után (bár ez biztos nem ilyen egy perces repülést jelent) ki kell cserélni a motort.

Jó hír, hogy nem drága, ott a hozzászólásokba azt írták 4 dollár a banggood.com-on (ami egyébként egy nagyon jó oldal, lehet a V262-t is érdemes lenne innen venni), amit egyébként meg is találtam, itt egy link: [link]

Itt még azt írják, hogy ehhez kell egy motor kábel is, szerintem ez újra felhasználható a régiből, de ha mégsem, akkor szerintem ezt kell még venni mellé: [link]

2014. jún. 9. 10:35
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi!
2014. jún. 9. 10:37
 7/9 A kérdező kommentje:
Húú itt tényleg jó ára van! :D
2014. jún. 9. 10:43
 8/9 anonim válasza:

Nekem is van felemelte a 100g-os fényképezőm is

amúgy tök jó :)

2014. jún. 9. 21:10
 9/9 anonim válasza:

Mondjuk a V262 nem 10 000 Ft

Javaslom még a V912 helikoptert. Az valamivel olcsóbb mint a V262 multikopter.

S kicsivel erősebb, többet tud felemelni.

Ugyanaz a cég gyártja, a V912 farokmotorja ugyanaz a tokozású mint a V262 motorjai de nem teljesen egyforma az erejük.

A fent emlitett BL motor azt jelenti, hogy nincsen benne szénkefe. Mikroprocesszor löki az impulzusokat a megfelelő álló tekercsekre s a mágnes forog rajtuk. Mivel csak a csapágy kopó alkatrész, max. azt kell cserélni néha. Kisebb tömeg kell ugyanannyi teljesitményhez. Hátránya, hogy drágább. És zuhanáskor drágább sérül. Kezdőknek nem ajánlott.

2014. júl. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!