Hogyan tudnám népszerűbbé tenni a Photography oldalamat?
adwords hirdetés
újsághirdetés
tv reklám
óriásplakát
direct-mail
Nyilván próbálok megtanulni fotózni, de szeretném addig is közzétenni laikusok számára. Ehhez a Facebook jó terep.
Mi a gond a Photography elnevezéssel?
Mert engem az nem érdekel, hogy túl "mainstream".
A Facebook az elképzelhető legrosszabb platform a fényképek megosztására. Nincs EXIF, borzalmas a tömörítés, nincsenek Copiryght adatok.
Továbbá a magyar, Photography nevé Facebook oldalak 99,99%-a digitális szemét, értékelhetetlenül béna, vagy szimplán csak alig középszerű képekkel. Ezért a nagy része azoknak, akik értenek is hozzá (tekintsünk el a lelkes barátoktól, nagymamáktól meg anyuci kiskutyájától) messzire kerülik az ilyen oldalakat. Ha nem Photographynak hívnád, és nem a Facebookon lenne, hanem erre szakosodott portálokon (amiket persze belinkelhetsz a profilodba), akkor jelentősen nagyobb esély lenne arra, hogy megnézik. Persze ha csak baráti körben szeretnél népszerű lenni, akkor majdnem mindegy...
Pont, hogy ne szakértők nézegessék...
Amúgy sok Photography-t ismerek, ami jó, többek között Mervai Márk, Bódis Krisztián, Rumán Ferenc. Nekem bejön a stílusuk, nem érzem őket középszerűnek.
Amatőr akarok lenni de nem vagyok az még.
A net korában engedtessék meg, hogy megmutassam a képeimet. De ne szakmabelieknek, örülök, ha 5 év alatt eljutok oda, hogy nem hánynak szakmabeliek a képeimtől...
Viszont aki nem ért hozzá, az lehet, hogy tud bátorítani. Ami fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!