Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Canon PowerShot sx170 vélemény?

Canon PowerShot sx170 vélemény?

Figyelt kérdés

Szeretnék venni egy ilyen gépet, neten már olvasgattam róla, de ha valakinek van ezzel a géppel tapasztalata, örülnék ha megosztaná velem.

Szeretek fotózni hobbiból, nekem igazából a manuális beallítási lehetőségek miatt tetszik, mert én nem szeretnék kis túlzassal öntudatlanul automatában lövöldözni. Szóval szeretném is megtanulni a beallításokat.

Köszi a segitséget! :)

2014. máj. 18. 21:35
 1/2 fairi1 ***** válasza:

[link]

217 ember véleményét elolvashatod,javaslom a 2-3 csillagosokat.

lencse fényereje gyenge vagyis beltéren fotózni nem lesz könnyű.

Sokan sx160 javasolják, mert az AA elemet használ és nem egyedi aksit.

Páran csalódtak a képminőségben, mondják mobiljuk(iphone 5s) szintjét hozza vagy régi kompaktját cserélte le,és az jobb volt sokkal. Mások az LCD-ben csalódtak. Af is szenvedésnek lehet érezni.

Ám a többség szerint ezért az árért csodát ne várj és elégedettek vele.

Manual van a gépen,vagyis tanulásra jó lesz, utána igények nőnek és léphetsz kategóriát és árszintet (bridge, milc, dslr).

Lényeg:vele készült képek tetszenek vagy sem. nem nehéz a döntés.

2014. máj. 19. 01:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2014. máj. 19. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!