Melyik a legelterjedtebb DSLR géptípus/márka? Lehet mondani, hogy a Canon? Van erről valami statisztika valahol?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 08:17
11/15 anonim válasza:
Bárvez a kérdésed illetve a vita szempontjából lényegtelen, nem, a Nikon se, kompaktot se. Egyébként meg a kérdés is értelmetlen.
12/15 gergoap válasza:
A Nikon-nak ott az F6, még mindig lehet kapni!
13/15 anonim válasza:
Oké, akkor a Nikon gyárt filmes SLR fényképezőgépet. A kérdés szempontjából lényegtelen, sőt a kérdés is lényegtelen. Nem releváns, hogy melyik adott el többet (ez nagyrészt üzlet), nem arról szól, hogy melyik a jobb, sőt egyik sem jobb. Adott két nagyon jó rendszer, amiknek vannak előnyei és vannak hátrányai. Pont.
14/15 A kérdező kommentje:
Én ezt kérdeztem, ami fönt olvasható. Ez egy értelmes kérdés, és valamiért nekem fontos. Neked nem fontos, de az nem jelenti azt hogy értelmetlen a kérdés.
2014. máj. 13. 20:04
15/15 anonim válasza:
Oké, hogy neked fontos, de ettől függetlenül nincs jelentősége, ráadásul a később feltett kérdéseid pláne nem igazán voltak értelmesek az eredeti kérdés ismeretében. Amúgy az eredeti kérdésre már az első válaszban választ kaptál. A Canon többet adott el 2013-ban, tehát lehet mondani, hogy a Canon a legelterjedtebb, bár ez sem egészen mérvadó (legalább is a korábbi, későbbi eladási statisztikák ismerete nélkül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!