Nemrég néhány felvételt készítettem canon 600d-vel. Néhány felvétel alján elszíneződést figyeltem meg. Ez mitől lehet?
Heló!
Az első válaszolóval beszéltünk már róla. Inkább bemásolom az üzenetet:
Heló!
Azt mondtad, hogy töltsek fel pár képet. Ezt sajnos nem tudtam megtenni. Gondoltam elindítom a videót, print screen-el kivágok egy képet és azt feltöltöm. A baj csak annyi, hogy miután kivágtam és beraktam ps-be már nem volt ott az elszíneződés. Ráközelítettem, lehúztam a képet az aljára és ott volt. Aztán mikor kicsit megmozdítottam a képet megint nem volt ott. Kimentettem jpeg-be ott nem volt látható, de a videóban igen. Ekkor elgondolkodtam, lehet, hogy a lejátszó vagy az operációs rendszer(xp) lehet a hibás. Átraktam laptopra(win7) és ott is megnéztem, a videóban továbbra is ott volt az elszíneződés. Ezek után mi a véleményed?
Ezután megpróbáltam leírni, hogyan néz ki pontosan:
Hát megpróbálom leírni: teljesen elkülöníthető, full képernyőn kb 1mm vastagságú csíkról van szó. Van benne szürke, rózsaszín, kék, lila kb minden :D. Ez a csík kb minden második frame-en megtalálható, emiatt vibráló hatású. Amikor ez nem látszik, akkor meg egy egyszínű szürke csík látható. Tehát egy szürke és egy mindenféleszínű csík vibrálásáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!