Villámfotózás telefonnal?

Figyelt kérdés

Egy Sony Xperia U lenne az alany, tudom jól, hogy nem erre lett kitalálva, de lehetséges-e valahol úgy beállítani, hogy tegyem azt 10 sec expozíciós idő legyen?

Alapból meglepően jó képeket csinál a telefon:

[link] (mai)

Tudom komolyabb gép kéne, de most nincs keret semmire.

2014. máj. 2. 17:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem lehetséges. A 720p-s videóból vághatsz ki esetleg, de az sem lesz az igazi. Trabanttal sem lehet Forma1-ezni...

[link]

;-)

2014. máj. 2. 23:49
 2/2 anonim válasza:

Van erre alkalmazás. Google Playen elérhető az ingyenes, es a fizetős változat is. Az alkalmazás neve Camera FV-5.

Ezzel az alkalmazással tudsz hosszú záridő jellegű képeket produkálni. Nekem nem egyszer sikerült már villamot fotózni, szóval lehetséges.

A hosszú zaridő jellegű dolgot meg azért írtam, mert sorozatfelvételeket csinál, amit egymásra rétegel az alkalmazás, de ugyanúgy figyelni kell, hogy ne mozduljon be a telefon.

Remélem segíthettem. :)

2014. máj. 18. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!