Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Pászol a gépemhez ez a vaku?...

Pászol a gépemhez ez a vaku? (Sony - Osram)

Figyelt kérdés

Van egy Sony hx50 es típusú gépem, és ráfutottam jutányos áron gy vadonatúj Osram V250 Studio típusú vakura. A kérdésem hogy kompatibilisek-e? Netes vásárlásról van szó, ezért nem tudom kipróbálni, az eladó pedig nem tudja.

Tudom hogy a vaku nem egy mai darab és nem modern, de olyan áron van, hogy, ha illik a géphez akkor kihagyhatatlan

2014. ápr. 25. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Vakupapucs adapterrel biztosan (1000ft körül lehet kapni)
2014. ápr. 25. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Kössz, nem is tudtam, hogy léteznek ilyen bigyók
2014. ápr. 25. 23:12
 3/3 BazsiBácsi ***** válasza:
Azért azt is szögezzük le, hogy a régi vakuk tönkretehetik az új gépeket, mivel nagyobb a talpfeszültségük. Én első körben utánanéznék, hogy támogatja-e a gép a magas talpfeszültséget (90%, hogy nem), vagy hogy hány volttal működik a kiszemelt vaku (feltöltött állapotban rá kell mérni multiméterrel a két pólusára, vagy 12V alatt lesz, vagy 60-250V között, vagy pedig szerezni kell egy használati utasítást, hátha benne van). Ha jól látom, akkor a fényképezőgép nem a minolta papucsos megoldás, hanem a hagyományos, így azzal nem lesz gond.
2014. ápr. 26. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!