Bárhova töltök fel képet szörnyű lesz a képminőség?
Facebook(ezen nem lepődök meg), Fotozz.hu, Google Drive, és még sorolhatnám.
Bárhova töltök fel fényképet, a képminőség romlik, de ami jobban bánt, hogy a színek is elállítódnak.
Nincs egy olyan honlap, ahova a fotóimat minőségromlás nélkül tölthetném fel?
Mert így a tűrhető amatőr képeimből vállalhatatlan valamik lesznek.
Fotózz.hu-n hogy csinálják a többiek hogy rendes minőségben, rendes színekkel vannak képeik? Túlszerkesztik, amint végül 'pont jóra' ront vissza a rendszer?
Segítsetek, mert már tanácstalan vagyok...
Valószínűleg rossz színteret használsz. Netre képet csak sRGB-ben töltünk fel.
De ha linkelnél egy képet mammutmailen vagy dorpboxon, biztosabbat tudnánk mondani.
Itt én sokkal kékebbnek látom a képet, de ha letöltöm akkor olyan zöldesnek, amilyennek akartam.
át kell állits a szinkészletet sRGB-re, mielőtt feltöltöd a netre. Mindig, minden képnél. Ennyi.
továbbá a facse mindig átméretezi a képeket, ami rontja a minőséget. Ezt csak úgy tudod megkerülni, ha nagy felbontású képet töltesz fel. De ezzel vigyázni kell, mert amit oda feltöltesz, az onnantól szabad préda mindenkinek. Szóval vizjelezz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!