Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Bárhova töltök fel képet...

Bárhova töltök fel képet szörnyű lesz a képminőség?

Figyelt kérdés

Facebook(ezen nem lepődök meg), Fotozz.hu, Google Drive, és még sorolhatnám.

Bárhova töltök fel fényképet, a képminőség romlik, de ami jobban bánt, hogy a színek is elállítódnak.

Nincs egy olyan honlap, ahova a fotóimat minőségromlás nélkül tölthetném fel?

Mert így a tűrhető amatőr képeimből vállalhatatlan valamik lesznek.

Fotózz.hu-n hogy csinálják a többiek hogy rendes minőségben, rendes színekkel vannak képeik? Túlszerkesztik, amint végül 'pont jóra' ront vissza a rendszer?

Segítsetek, mert már tanácstalan vagyok...

2014. ápr. 15. 21:31
 1/9 Osynho ***** válasza:
Ha felhőbe töltöd nem szabadna romlania. :/ Dropboxot próbáltad? Azonnal és automatikusan feltölti a képeket.
2014. ápr. 15. 22:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Valamid rossz lehet. Hidd el, senki sem szerkeszti túl a képeit, hogy aztán azok visszaromoljanak.
2014. ápr. 15. 22:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Mutass példát. Szerintem te csinálsz rosszul valamit. Milyen programmal szerkesztesz? Mivel nézed a képeidet?
2014. ápr. 16. 06:17
 4/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a windows-on belül mások színeim? Mert hogy hogyha letöltöm az adott képet, a gépemen megint a jó színekkel látom, csak ha neten van a kép, akkor nem.
2014. ápr. 16. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nálad van a gond.
2014. ápr. 16. 11:59
 6/9 anonim ***** válasza:

Valószínűleg rossz színteret használsz. Netre képet csak sRGB-ben töltünk fel.

De ha linkelnél egy képet mammutmailen vagy dorpboxon, biztosabbat tudnánk mondani.

2014. ápr. 16. 21:03
 7/9 A kérdező kommentje:

[link]

Itt én sokkal kékebbnek látom a képet, de ha letöltöm akkor olyan zöldesnek, amilyennek akartam.

2014. ápr. 17. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Told fel mammutmailre is. A guglis képek mostanában autokorrekciót kapnak, amit a Google fiókodon keresztül kikapcsolhatsz. Ha átküldöd simán (mammutmail), akkor össze lehet vetni a kettőt. Ha módosítottak rajta, akkor innen csak azt tudom letölteni.
2014. ápr. 17. 18:57
 9/9 anonim ***** válasza:

át kell állits a szinkészletet sRGB-re, mielőtt feltöltöd a netre. Mindig, minden képnél. Ennyi.

továbbá a facse mindig átméretezi a képeket, ami rontja a minőséget. Ezt csak úgy tudod megkerülni, ha nagy felbontású képet töltesz fel. De ezzel vigyázni kell, mert amit oda feltöltesz, az onnantól szabad préda mindenkinek. Szóval vizjelezz is.

2014. ápr. 17. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!