Szerintetek ez lehetséges, vagy valamit félrenéztem?
Itt van ez a két link. Lehetséges volna, hogy ebay-en ennyire olcsón lehet vásárolni? Bízhatok benne, vagy lehet, hogy átverés? Nektek amúgy milyen tapasztalataitok vannak ebay-el kapcsolatban?
Lehet, hogy átverés.
Lehet, hogy hamisítvány v. utángyártott.
Lehet, hogy egy gyűrű Canon felirattal tényleg nem ér 300 Ft-nál többet, csak a haza forgalmazók ráteszik még a maguk hasznát is.
nekem is van és senki meg nem mondja h eredeti-e vagy sem. Olcsó és tökéletesen passzol a géphez. az eladó jónak látszik, simán megrendelném:)
sok sikert.
"Brand: Unbranded"
Tehát egy noname, utángyártott, kínai utánzat. De ettől függetlenül az obira tökéletesen illeszkedik, a feladatát ellátja.
Ilyen egyszerű dolgokat nyugodtan rendelhetsz eBay-ről, ha az eladó mondjuk többezer értékelés után 95%-nál nem rosszabb...
Az eredeti Canon belül flokkolt, a képek alapján ez nem. Szóval nem lesz ugyanolyan hatásos, de a semminél azért több.
7 ezret persze nem ér az eredeti. Az USA-ban is 26 dollár.
Elem sajátosságok
Állapot:
Új: A vadonatúj, nem használt, bontatlan, sérülésmentes termék eredeti csomagolása (ahol a csomagolás ... Tudjon meg többet
Típus:
Objektív elszívók
Márka:
A márka nélküli
Rögzítés:
Snap-On
A gyártó ország:
Kína
A Fit Lens Elöl:
58 mm
Szerintem ez a reális ár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!