Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Hogyan, vagy hol tudom megjaví...

Hogyan, vagy hol tudom megjavíttatni az Zenit 12xp-met?

Figyelt kérdés
Rossz a fényérzékelő, de az is lehet szerintem, hogy csak az elemnél van valami gond, lehet csak egy új elemsapka kellene. Borsodban lakom, de már hallottam, hogy Pesten lehet javíttatni. ja és nem igen szeretnék használtat venni esetleg csak alkatrésznek, ha otthon is megoldható az érzékelő javítás, de ahhoz nem lenne rossz egy javítási útmutató

2014. márc. 30. 14:27
 1/1 BazsiBácsi ***** válasza:

Itt találsz útmutatást (bal oldalt Zenit Repair Project, és ott van rengeteg írás nagolul):

[link]

Bár itt írnak elem problémákról, illetve kalibrálásról is. Ha tudsz angolul érdemes lehet elolvasni, tanulmányozni.

"Donort" (gyakorlatilag fullos, működő gépet) apródon talállsz 5 ezer forintért vakuval, és Helios objektívvel. A Helios objektíveket könnyen tovább tudod adni, mert Canonosok szeretik, mert olcsó pénzért megkapják (3e forint), a tulajdonságait meg gondolom nem kell Neked leírnom :)

2014. márc. 31. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!