Milyen fényképezőgép lenne az ideális?
Nemrég kezdtem érdeklődni a fényképészet iránt, és szeretnék egy fényképezőgépet, de nem tudom, hogy merre induljak el. Legfőképp videózásra (otthoni) és egyszerűbb képek készítésére szeretném használni.
Pl.: [link]
https://www.youtube.com/watch?v=lYIjM8ky-rw
Ezekhez hasonló minőséget szeretnék elérni.
Mivel nekem a fotózás csak hobbi és csak kezdő vagyok, ezért nem szeretnék nagyon drága fényképezőt, a max. 80 000 Ft.
Milyet ajánlotok? Kompakt ill. tükörreflexes? Az obi annyira nem fontos, mivel azt nem használnám sokat. Köszi a válaszokat!
Hogy erted azt, hogy az obit nem hasznalnad sokat? Akkor megis mivel akarsz fenykepezni?
Azt hiszem, ez utan a kijelentes utan maradj a kompakt gepnel. Ebben az arkategoriaban talalsz mar komolyabbakat a nagyobb markaknal. Canon, nikon, panasonic, fuji.
"Az obi annyira nem fontos, mivel azt nem használnám sokat." - Ezen kijelentésed után inkább lebeszélnélek a DSLR gépekről. Pont, hogy azoknál az objektív a legfontosabb...
60e forint, van manuális beállítási lehetőség benne, 30× zoom, FullHD. A maradék 20e forintból meg tudsz venni hozzá kiegészítőket (akksi, memóriakártya, tok állvány, stb).
Jaaaj, na ezt az objektíves dolgot elírtam, bocsi, csak este volt. :D
Szóval azt szerettem volna írni, hogy az obi nem a legfontosabb szempont. Kifelejtettem még, hogy az is fontos lenne, hogy a kijelző kifordíthatós legyen... vagyis ilyen: [link]
Köszi a válaszokat!
2. válaszoló: Tetszik nagyon a gép amit linkeltél! Megnézek róla pár tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!