Tudnátok nekem ajánlani fényképezőgépeket?

Figyelt kérdés
Mondjuk 8-12 mp közöttit,meg itt az oldalon olvastam h minimum 7*-es optikai zoom a jó. Mondjuk aprodon amik vannak használtan az is jó lenne,olyan 10-15 e FT-ig. Köszönöm ha segítetek
2014. márc. 19. 14:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Én csak tájképeket szeretnék készíteni,mondjuk ha fennt vagyok a dombon,olyan lenne jó,ami élesen is venné a lennt látott dolgokat.
2014. márc. 19. 14:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ebben az árkategóriában szinte mindegy, hogy mit veszel, mindegyik kb. ugyanazt tudja.
2014. márc. 19. 15:47
 3/5 A kérdező kommentje:
És akkor valamennyivel drágább kompakt gépek? azért nem szeretnék venni olcsó gépet,h utána megbánjam.de tetszenek a bridge fényképezőgépek is,de a kompaktal könnyebb bánni,és elég bele az elem.de a leírt adatok alapján 8-12mp,min.7*optikai zoom már jó lehet?
2014. márc. 19. 19:53
 4/5 anonim ***** válasza:

A kompakttal könnyebb bánni, de nem is nagyon tudsz beleszólni a képbe.

Azt kéne eldöntened, hogy akarsz-e foglalkozni a fotózással, megtanulni, mi micsoda, hogyan működik az egész szakma, vagy csak az exponáló gombot akarod nyomogatni.

Ez utóbbi sem szégyen, ebben az esetben egy jobb kompakt tökéletes választás lehet.

Ha tanulni is szeretnél, fejlődni, meg úgy általában érdekel a fotózás, érdemesebb egy bridge gépet venni. Azzal már meg lehet tanulni az alapokat, és mégsem költötél rá százezreket.

A 8-12 megapixel bőven elég, a 7-szeres optikai zoomnál ma már lehet jobbat találni elfogadható áron. Ez alá ne add.

2014. márc. 19. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
de sehol nem találok olyan kompakt gépet,(mert sztem az nekem elég lenne,ami 7* optikai zoomos..
2014. márc. 21. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!