Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Ajánlanátok olyan kamerát,...

Ajánlanátok olyan kamerát, aminek van külső mikrofon-bemenete? (jack, xlr, akármi . )

Figyelt kérdés

Én nem találok sehol, de persze nem stúdiókamera kellene, hanem a sima kis kézi camcorder 100 ezer alatti kategóriából, csak ezzel az egy kiegészítéssel, hogy legyen már rajta egy miki-bemenet.

A rögzítés módja most másodlagos tényező, lehet winyós is de lehet SD kártyás is ... nekem lényeg a MIC.

hetek óta se találok, de nem akarom elhinni, hogy nincs

2014. febr. 27. 08:55
 1/7 anonim ***** válasza:

2 perc alatt találtam:

[link]

2014. febr. 27. 09:00
 2/7 A kérdező kommentje:

hát igen, ilyet én is, de aztán mégse :(

olvasd végig, az egyik leírás szerint van, a másik szerint nincs, na valójában meg én nem látok a képeken semmi mic bemenetet ...

2014. febr. 27. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Görgess le a csatlakozókhoz...

2014. febr. 27. 11:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem camcorder, de nem sokkal drágább a Canon 600D. Tudsz vele videózni, van mikrofonbemenet.
2014. febr. 27. 14:18
 5/7 A kérdező kommentje:
hátfényképgépet nem igen akarok, azért annak messze más a kamerafunkciója, na meg profi gépem van, de cam kellene. Amit itt mutatott valaki, hát azt megnéztem személyesen is, de még azt se tudta az eladó, hogy milyen MIC kell bele (kondensator vagy dinamikus), pedig nem mindegy. Én kondensatorra tippelek ugyan, csak az meg felvet egy csomó kérdést (pl. külső táplálás), azaz ott kötnék ki, hogy ilyen kísérletezgetés útján semmi perc alatt tönkre vágnám. Kézikönyvében sincs semmi specifikáció :( DE SEMMI !!!
2014. márc. 2. 06:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Hazai terjesztője a technikának? Hívd fel őket.
2014. márc. 3. 11:16
 7/7 A kérdező kommentje:
már megtettem. az állítólagos műszaki szakértőjük olyan 20 percet konzultálta a nehezen megértett kérdésemet, és végül arra jutottak, hogy ők sem biztosak, de nagy valószínűséggel kondenzátor mikrofon. egyszerűen hihetetlen. tényleg marad a próbálkozás, kísérletezgetés
2014. márc. 3. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!