Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Arról lenne szó, hogy még...

Nincsnév33 kérdése:

Arról lenne szó, hogy még 2-3éve vettem egy webcamerát, és bekockásodott a kép, pedig eddig tökéletesen funkcionált. Többi lent?

Figyelt kérdés

na szóval egy Canyon webcameráról lenne szó, tökéletes képet adott, de pár hete kockás a kép, és nagyon szar a minőség.

nem tudjátok, hogy hogy lehetne helyrehozni? ezt is lehet tekergetni a lencse vagy mifelett, ne haragudjatok, nem avgyok jártas az ügyekben. tehát ott tudom élesíteni, élteleníteni, de ez se segít. veletek már volt ilyen? ha volt, hogy javítottátok meg, vagy szerintetek értelme lenne egy újat venni?

nem úgy állok jelenleg pénzügyileg, hogy erre külön kiadásokat adjak. na szóval értitek:) előre is köszönöm a válaszokat:)

2014. febr. 23. 20:15
 1/4 anonim ***** válasza:
És ugyanolyan körülmények között is használod? Van elég fény, ugyanolyan az internet sebessége is? Kockásodás inkább szoftveres gond (utófeldolgozás, de leginkább alacsony átviteli sebesség miatt erősebb tömörítés).
2014. febr. 23. 20:17
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, a körülmények ugyan olyanok, mint voltak, maximum hogy új internet, de ez gyorsabb mint a régi:)
2014. febr. 23. 21:35
 3/4 gergoap ***** válasza:
Sajnos az olcsóbb kamerákban elöregszik hamarabb a képérzékelő (CCD). Nem tudsz semmit kezdeni vele. Szerintem ez lehet a gond.
2014. febr. 25. 01:49
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2014. márc. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!