Mik azok az elengedhetetlenül szükséges objektívek, amik egy fotós táskájából nem hiányozhatnak? Full frames vázam van.
Figyelt kérdés
2014. febr. 19. 15:46
1/5 anonim válasza:
A feladat határozza meg, miket kell cipelni, de valami kis zoom biztos elfér a zsebedben mindig:)
2/5 anonim válasza:
Akkor egy 24-70mm (esetleg 24-105mm-es) zoom, minél jobb fényerővel.
3/5 anonim válasza:
Nincs ilyen. Eleve két alapvetően különböző stílus van: fixek és zoomok. Bár az új zoomok képminősége kiemelkedő, még mindig igaz, hogy fényerőben nem érnek a fix objektívek nyomába. Emiatt vannak, akik inkább egy fix sorral (pl. 24-50-85) dolgoznak, és cserélgetnek, vagy több vázat visznek, mások pedig inkább zoomot használnak. Emiatt az "elengedhetetlenül fontos" már itt megbukik. Talán azt lehet mondani, hogy mindenkinek van objektíve a 20-50 mm-es tartományban. De egy madár vagy vadfotósnál ez sem feltétlenül igaz.
4/5 anonim válasza:
Igen, ahogy előttem írták a feladat, a munka határozza meg.
Nekem pl. ez van a táskámban: Canon 5D Mark II (2db), 16-35 2.8 II USM L, 50/1.4 USM, 85/1.8 USM, 70-200 F4 USM L, ezen túl kioldók, vaku, LED-es állandófény, két garnitúra tartalékakku a vázakhoz (4db), két garnitúra tartalék ceruzaakku a kioldókhoz a vakuhoz és a ledfényhez, kábelek, duplavállpánt, iratok,toll, tablet, számlatömb, szike, damil, szigszalag és biztos van amit kihaygtam.
Egyébként érdekes, hogy FF vázad van de nem tudod mire van szükséged (és ezt nem támadásból írom), de az FF vázat mi alapján vásároltad?
5/5 anonim válasza:
Nekem is fura a kérdés, full frame környékére az ember már ezt pontosan tudja/érzi :-). Egyébként nem írtál gépet, kicsit más obisor van Canon-on, mint Nikon-on. Canon-ra nagyon jók az előző válaszok, mellétennék még egy EF35-öt, bóklászós fotózásra. Néhányan kedvelik a halszem világát, ügyesen használva feldobható egy unalmasabb sorozat, így még az mellétehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!