Mi a véleményetek a Contour ROAM 2 típusú kameráról?
Csak a youtube-os demó videókat láttam, azok alapján a GoPro Hero 3 kamerámnak szebb a képe, sokkal élesebb és részletgazdagabb. A GoProhoz sokkal többféle kiegészítőt lehet kapni, nekem van sisak tartó, markolat/bukócső bilincs, fotóállvány adapter, tapadókorong (max. 250km/h szélhez), fejpánt, vízálló tok, szélvédő tok. Az érintőképernyős LCD víz alatt nagyon jól jön.
A GoPro viszont nagyobb. A súlya kicsi (kb. 85g), de nagyobb felületet ad a szélnek. Bringán ez nem gond, és a filmek szerint a motorosokat sem zavarja.
Szóval részemről GoPro Hero 3.
Gratulálok.. Mindenkinek FosPro-ja van manapság. Tény h jobb képe van a gopronak,de valami ocsmány ahogy az kinéz! Ha valakinek van szépérzéke az keres egy másik kamerát. Használom Roam2 kamerámat nagyon szép éles képe van. A Contour erről ismerszik hogy nagyon éles képe van.
Másrészt meg nem érdemes sokat költeni egy ilyen kamerára amíg nem bírja az 1080p v. magasabb 170° látószöget 60 v. magasabb FPS mellett. Ja, igen a hang amit felvesz meg az érzékenység eszméletlen. Goproban a hang ami nem tesztik a forma mellett. Contour vizálló 1méterig TOK(!)nélkül. Pro beszarik a víztől tokja nélkül. Forgatható lencse,hasznos. A lézer meg tiszta futurisztikus. Majdnem goro-t vettem anno,de szerencsére nem tettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!