100 ezer alatt ajánlanátok hd kamerát?
Konkrétan olyan érdekelne ami hozza ezt a képminőséget,ha hangot nem is tud olyan jól felvenni legyen megoldható,hogy külön mikrofont köthessek rá.
http://www.youtube.com/watch?v=vzxz7wZ5MrE
Ilyen cover videókhoz használnám.
Én tükörreflexes géppel szoktam kamerázni, de ott szokott lenni idő limit (pl. egyszerre max 20 percet vehetsz fel,stb..), meg persze oda célszerű egy fényerősebb objektív, szóval az 100-ból nem jön ki, így mindegy is.
A kamerákhoz én sem értek, csak azt javasoltam, hogy egy ilyen minőséget tudó kameráért ne adj 100.000-et, mert sztem ezt egy olcsóbb is tudja.
Konkrét típust majd ajánlanak a hozzáértők.
Szia!
A videó leírásában az áll, hogy egy SONY HDR HC3 géppel készült a felvétel. Használtan olyan 40e körül lehet az ára.
Az előző válaszoló vagyok. Itt van pl a JVC GZ-E100 FULL HD-es ez is, 65-ért a Media Markt-ban. De itt van még pár:
- SONY HDR-CX240 EB
- SAMSUNG HMX-QF30
- JVC GZ-E300
- SONY HDR-MV1
Első vagyok.
Fotózáshoz valamelyest értő szemmel próbáltam szétnézni Neked.
JVC GZ-VX700
Mivel beltérben akarsz kamerázni, jó, ha nagyon fényerős az objektíve. Ennek (és még sok JVC-nek) 1.2-nél kezdődik, ami tuti.
Bár külső mikrofonos kamerát nem nagyon találtam 100.000-ig, de biztos van.
Szóval minden esetre szempont, hogy minél fényerősebb legyen a lencse
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!