Mit gondoltok a képeimről?

Figyelt kérdés
14/L vagyok. Az itt látható képek mind sajátok. Vannak köztük rosszabbak is. Pl a papagájos, galambos... Amik ilyen rosszabb minőségűek azok azért vannak mert bemozdult a kezem és nem volt több lehetőségem fotózni az adott élőlényt/tárgyat, de mégis nagyon tetszett maga a fotónak a témája. Ez persze csak egy hobbi, semmi komoly. Köszi előre is :)

2014. febr. 4. 19:04
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én lájkoltam a a facen az oldaladat.:)
2014. febr. 5. 14:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi utolsóó :) És mindenkinek köszönöm az összes véleményt. Akkor mostantól nem teszek feliratot egyik képre sem. És igen, sajnos én is észrevettem, hogy elég "Pixelesek" lettek a képek amiket facéra töltöttem. Ezeknél sokkal jobb minőségűek, élessebbek igazából. Amm már van deviantartom is, ott is abbahagyom a vízjelesgetést.. Mivel most vagyok 8.-os gondolkoztam hogy a kisképző fotós szakára mennék továbbtanulni, csak rájöttem, semmi értelme, nem lenne olyan jó az érettségim :D
2014. febr. 5. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!