Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Filmezésből hogy lehet "megélni"?

Filmezésből hogy lehet "megélni"?

Figyelt kérdés
na jó, ez egy elég tág fogalom. De én itt nem a Tube -ra gondolok, hanem arra, hogy pl jó képeket el lehet-e "adni" valahogy, vagy pl egy jól sikerült videót.
2014. jan. 1. 17:55
 1/8 anonim válasza:
Hát ezt nem értem, hogy érted...:))
2014. jan. 1. 18:03
 2/8 A kérdező kommentje:
szóval egy két helyen hallottam(főleg TV), hogy valaki vesz egy kamerát, és visszakeresi az árát, egy jól sikerült képsorral. Ez nem fér a fejembe hogy hogyan. A youtube pedig más téma, mert azt mind tudjuk, nem valódi megélhetési forma.
2014. jan. 1. 18:05
 3/8 anonim válasza:

Az első.

Hát először is attól függ, hogy mit videózól, mit fotózol. Mondjuk egy celebért XY összeget kapsz, mindenkiért más mennyit. De ha ilyen tájképeket, meg videókat csinálsz, akkor azt nem igazán tudom.:/ Talán, ha valaki külön megbíz rá.

2014. jan. 1. 18:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Értem! Köszi a gyors választ :D
2014. jan. 1. 18:12
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Felnőtt filmezésből meg lehet élni... :D
2014. jan. 1. 19:17
 6/8 anonim válasza:
Meg, de nem ajánlott.:))
2014. jan. 1. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Főleg úgy tudsz ebből megélni, ha pl. családi eseményekre elmész és videozol, fényképezgetsz utána megszerkeszted az egészet igényesen. Lagzikra, szülinapokra gondolok.

Következő nagy eseményt a családodban rögzítsd és szerekszd meg, ez jól jöhet ha pl. referenciát kérnek tőled mielőtt felbérelnek erre a melóra. CSak beindítani nehéz ezt a dolgot is, utána megy az magától. Sokan csinálják amolyan fizu kiegészítés céljából, és nagyon jól teszik.

Ha elérsz egy megfelelő szintet akkor onnan határ a csillagos ég.

2014. jan. 2. 01:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon nehezen tudok belőle megélni… :-(
2014. jan. 8. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!