Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik a legjobb fényképezőgép...

Melyik a legjobb fényképezőgép a mostani piacon?

Figyelt kérdés
25-30ezer forint ertekbe gondolkodtam. minőség, tudás érték arányban a legjobbra lennék kíváncsi
2014. jan. 1. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ennyiért nem kapod meg a legjobbat, ez pont az a kategória ahol egyik sem jobb mint a másik
2014. jan. 1. 18:23
 2/7 A kérdező kommentje:
szerintem ebben a kategoriaban is megvannak a jobb tipusok. kezdő vagyok a temaban
2014. jan. 1. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ebben a kategóriában nincs jobb meg rosszabb, pont tizenkettő egy tucat.
2014. jan. 1. 22:32
 4/7 A kérdező kommentje:
ebben az ár kategoriában van tükör reflexes gép?
2014. jan. 2. 09:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon használtan nagyon régi. Esetleg filmes.
2014. jan. 2. 10:32
 6/7 anonim válasza:
ennyi idiótát.. már hogy ne lenne???? mi valami samsungot vettünk. nem csak az elszállt agyú, 250 ezerért vásárló gyökereknek kéne ide írogatni:) én a samsungot ajánlom, de felvilágosítást erről úgy kaphatsz, ha bemész pl egy medai marktba és az igényeidet elmondva, meg hogy mennyit szánnál rá, megtalálják neked a legjobbat:)
2014. jan. 7. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem vettem én drága gépet, csak leírtam hogy csodák nincsenek
2014. jan. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!