Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » Melyik digitális fényképezőt...

Melyik digitális fényképezőt érdemes megvenni kb.20 000 Ft-ból?

Figyelt kérdés
Melyik márkát, típust válasszam? Lehet régebbi modell is akár olyan is amit már csak használtan kaphatok.

2013. dec. 22. 21:24
 1/5 anonim válasza:

Anyukámnak egy Canon fényképezőgépet vettünk 20 ezer forintért, sajnos pontosan nem emlékszem a típusra, de megkereshetem.

Nekem komolyabb gépem van, de ár-érték arányban nagyon elégedett vagyok a Canonnal is.

2013. dec. 22. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Ebben az árkategóriában mindegy. Automata mindegyik, valami kis gyönge vakuval, megapixelekben eltérhetnek, de a készített képek minőségében nagy különbség nem lesz.

BÁrmelyik neves gyártó belépősziontű ultrakompakt játékszerét megveheted (Canon, Nikon, Pentax a régi nagyok közül, az újabbak közül Sony, Samsung, Panasonic). Nem nagyon tudsz mellényúlni, azt válaszd amelyik jobban tetszik első ránézésre.

Ha most itt elkezdünk köröket futni mindenféle paraméterekkel, úgyis az lesz a vége, hogy azt fogod megvenni amelyik megtetszik.

2013. dec. 22. 23:36
 3/5 A kérdező kommentje:
A HP Photosmart 735-re gondoltam. Szerintetek megéri megvenni?
2013. dec. 23. 07:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az biztos nem. 2 ezret ha érhet.

Érdemesebb fényképezőgép gyártótól vásárolni.

Canon, Nikon, Pentax, Olympus, Fujifilm, Panasonic, Sony

2013. dec. 23. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Például:

[link]

2013. dec. 23. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!