Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Fényképezőgépek, kamerák » NIKON D3100 homályos képet...

NIKON D3100 homályos képet készít! Mi a teendő? Bővebben lent! FONTOS!

Figyelt kérdés

Nikon d3100 18-55 mm objektíves fényképezőgépem élességpontjai közül a középső pirosan világít, közelítéskor a kép teljesen homályos, pedig nem makró módban készítem a képet

Bekapcsolas előtt mintha kicsit lazábban forgott volna az objektív, de már rendesen működik csak az élesség borzalmas Segítsetek kérlek, mi a teendő, nagyon fontos lenne!!!! Köszönöm

2013. dec. 11. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

1. Olvasd át a használati utasitást. ALAPOSAN.

2. Ha a probléma nem oldódik meg, akkor a fókuszrendszerrel lehet a gond, mehet a gép vissza a feladónak.

2013. dec. 11. 20:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ!

Tehát átolvastam az utasítást, és az élességállító gyűrű lazult ki. Tehát külön tudom még ezt is 'forgatni' és nem magától élesít.

Ezt csak szervizben oldják meg?

2013. dec. 11. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem-e lehetséges-e esetleg, hogy manuális fókuszra van kapcsolva az obi?
2013. dec. 11. 20:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm és EZER HÁLÁM, MILLIÓ ZÖLD KÉZ, de ez volt a probléma!!! Még nagyon kezdő vagyok a géppel, most ismerkedek vele!:) Köszönöm!!!!!!
2013. dec. 11. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Nincs mit.

Mint az első is mondta, olvasgasd a manuált bőszen! :)

2013. dec. 12. 04:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, rendben!!! :)
2013. dec. 12. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!