Profil fotózáshoz 18-55ös objektív elég?
Figyelt kérdés
Nem vagyok anyagilag eresztve, de nyőgvenyelősen ki tudnám köhögni a 18-105ös objektívet is.
csak lehet, hogy profil fotózáshoz nem szükséges, hogy 55nél nagyobb legyen?
2013. nov. 27. 08:18
11/18 anonim válasza:
Egyet kell értsek a korábban szólóval, jó lesz neked az 50mm is, olcsó és éles, és addig ne akarj drágábbat venni, amig azt sem tudod, hogy mi az és miért jobb.
12/18 anonim válasza:
#6: Valahol mindenkinek el kell kezdeni igen. Azzal, hogy megtanulja legalább az alapfogalmakat és ha erre valaki felhívja a figyelmét, legalább annyi alázatot tanúsít, hogy nem tesz fel gúnyos kérdéseket és megköszöni.
13/18 anonim válasza:
A kedves segítőkész kollégáknak csak annyit jegyeznék meg, hogy a kérdés nem az, mivel portrézzon, hanem hogy 18-55 vagy 18-105 alapzoomot vegyen, mivel utóbbira is épp csak van pénze. Szeretném jelezni, hogy a kettő közti árkülönbség csupán egy fél 50 f1.8, azaz ez a verzió - a kérdező ismertetett álláspontja szerint - nem jön szóba. Akkor pedig inkább a 18-105, jobb általános célú eszköz, és a 100-as vég segít egy kicsit izolálni a témát.
14/18 anonim válasza:
Ha ennyire szigorúan vesszük azt, hogy mi a kérdés akkor az egyetlen helyes válasz:
"NEM, a 18-55 nem elég portrézni."
15/18 anonim válasza:
"hogy a kérdés nem az, mivel portrézzon"
Ööööö.....de... a kérdés az. :)
Pontosabban az a kérdés, hogy portréhoz elég-e a 18-55.
Én akárhogy olvasom, ezt tudom leszűrni a kérdésből.
16/18 A kérdező kommentje:
12: aki tanít, azzal szemben alázatos vagyok.
Gondolkozz el egy kicsit a stílusodon...
2013. nov. 28. 10:57
17/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2013. nov. 28. 10:57
18/18 anonim válasza:
#16: Akinek el kellene gondolkoznia az Te vagy, de erre majd szépen lassan magadtól is rá fogsz jönni, jobb esetben. Továbbra is tartom. Azután fogj fényképezőgépet a kezedbe, hogy legalább az alapfogalmakat megtanultad. Számtalan online segédanyag elérhető a témában, ne várd, hogy mások a szádba rágják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!