DSLR gépnél meg lehet oldani, hogy mérje a sebességet?
Figyelt kérdés
Autóba kellene, hátsó ülésen ülnék, és venném fel, ahogy majd az első hóban ökörködünk egy parkolóban. Valami progival esetleg ez meg lehetne oldani, vagy, hogy össze tudjam kötni az autó kilométer órájával?
Olyasmire gondoltam, mint amit szoktak mutatni az F1 közvetítéseknél néha, a jobb alsó sarokban. Nekem csak a sebesség lenne a fontos, de ha esetleg a g erőt is mérni lehetne az poén lenne :)
2013. nov. 23. 15:33
1/4 anonim válasza:
Nem, mivel nem erre használják. A géped pontos márkájával rá tudsz keresni a neten hátha. Amúgy csak ovatósan, ha elrontod a frimeware feltöltést kuka lesz a géped.
2/4 anonim válasza:
Az nem jöhet szóba, hogy egy kis (web)kamerát odarögzítesz fixen a műszerfal elé, ami csak a sebességmérőt veszi, és utólag annak a képét beteszed a DSLR videó alsó sarkába?
3/4 A kérdező kommentje:
Ez egész jó ötlet. Mondjuk úgy, hogy lerakok egy laptopot az ülés elé, hogy a kábel elérjen a kormányig ott rögzítem, és a laptopon elindítom a felvételt?
2013. nov. 24. 23:13
4/4 anonim válasza:
Igen, a laptopos megoldás akár olcsón is kivitelezhető.
De ugyanúgy jó egy kis kompakt fényképezőgép ami tud valami videót. (Nem kell nagy felbontás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!