Milyen DSLR-t vegyek?
Figyelt kérdés
Ez lenne az első tükrösöm de már jó ideje fotózok úgyhogy nem valami teljesen belépő szintet szeretnék. Kb. 300.000 Ft-ot szánnék rá obival együtt. Én egy fényerősebb kb. 17-50 mm-esre gondoltam de más opciók is szóba jöhetnek. Köszi a válaszokat! :)2013. nov. 15. 20:09
1/5 anonim válasza:
Nagyban függ az egyedi használattól mindenkinek más a testhez állósága az igénye is :D de viszont a Canon 650 vagy Canon 700D egy komolyabb objectivel 300 körül mozognak :) ilyen 18-135 mm vagy 18-200mm obikkal kb 300 ezer forint :D
2/5 anonim válasza:
mydigitald.com vagy az amazon.com on nézelődj
szerintem is egy 650D (a 700D kb árban''tud többet'', azért nem javaslom de végülis mindegy.. :D) egy 18-135 is STM-mel; ezzel tudsz jó viiedókat csinálni, meg tájképek stb. és vehetsz mellé egy 55-250 is II-t teleobinak
amiket írrtam oldalak, azokon kb ez 300k... itthon sokkal több.. :D írj ha van kérdés :D
3/5 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy objektivre költs többet, nem annyira a váz a fontos. Ha már Canon, én akár egy régebbi vázat is bevállalnék (500D, 550D), és vennék egy jó objektivet.
Semmmiképp ne vegyél 18-200-at, az semmire sem jó.
Az USA oldalakkal meg vagy szerencséd lesz, vagy nem, mert ha megfog a vámos, akkor nem lesz semmivel sem olcsóbb.
4/5 anonim válasza:
amit írtam oldalt (mydigitaland.com) ott a DPD futárszolg. hozza ki a cuccot.. 25 font a szállítási díj és én így 80ezerrel olcsóbban megvettem, mit ha itthon vettem volna...
5/5 A kérdező kommentje:
Nezegettem regebbi felprofikat 40d vagy 50d?
2013. nov. 16. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!